Termék információk
A maca az Andok tszf. 4000 m-es magasságában, annak perui és bolíviai részein őshonos gyógynövény, ismertebb nevén perui zsázsa. Élőhelye viszontagságos és szélsőséges éghajlati és geológiai jellemzőinek köszönhetően a maca növény szívós és ellenálló, gyökerében gazdagon őrzi a felvett és elraktározott tápanyagokat, aminek köszönhetően az egész növényben magas a hatóanyagtartalom.
Fogyasztása kb. 2000 éve ismert az emberiség történetében. Az inkák különleges erőt láttak benne, amely nem csak a testet, de a lelket és a szellemet is képes vitalizálni.
A testi és a szellemi képességek fokozása mellett élénkítő hatást képes gyakorolni a szexualitásra, a szexuális aktivitásra és a termékenységre is.
Jellemzően a növény gyökerét hasznosítják a gyógyászatban, szárított és őrölt formában.
Javasolt fogyasztás: Napi 1-3 teáskanál maca por italban elkeverve, étkezés után fogyaszta.