Blog

Természetes gyulladáscsökkentés: így segíthetnek az ételek

A méz rejtett veszélyei – így fogyaszd helyesen!
Meglepő tény: a méz egészségtelen, ha így használod!
Sokan úgy gondolják, hogy megfázás vagy torokfájás esetén a legjobb természetes gyógymód egy bögre forró mézes tea. Gyermekkorunktól kezdve azt halljuk, hogy a méz rendkívül jótékony hatású, és támogatja az immunrendszert. Azonban érdemes odafigyelni arra, hogyan fogyasztjuk, mert nem minden formában előnyös a szervezet számára.

10 tévhit a táplálkozásról

Mi is a goji?
A goji bogyó a világon a második legnagyobb mennyiségű C-vitamin-t tartalmazó gyümölcs.
A béta-karotinról tudott, hogy segít megelőzni a szívbetegségeket és a bőrt is védi a nap káros sugaraitól.

Lekvár titkok
A háziról persze tudjuk, hogyan és mennyi gyümölcsből készült. A bolti lekvárokról már korántsem annyira, pedig ezek rajongótábora is jelentős.
Nézzük, mire számíthatunk, ha a nagymama lekvárját nem igazi nagyiktól szerezzük be.

Tavaszi teendők

Vashiány

A tisztítószerek tönkreteszik a tüdőd

Keserűsó, Epsom só
